Wij zijn Parkpaviljoen de Wezenlanden.
Een restaurant in het mooiste park van Zwolle.

Ons restaurant bied veel mogelijkheden, denk hierbij aan koffie met lekkere zoetigheden, heerlijke drankjes en een uitgebreide menukaart.

Je kunt in ons restaurant dus ook terecht voor lunch en diner. De kaart bestaat uit veel verschillende gerechten die ruimte bieden aan iedereen. Dus zowel de kleine als de grote eter kan zich vinden in onze menukaart.

Ons Restaurant licht op een unieke locatie aan het water en in het stadspark van Zwolle.
Wat wij ook te bieden hebben is dat onze gasten gratis kunnen parkeren op 2 minuten loopafstand. Dit is in Zwolle natuurlijk heel bijzonder.

Ons restaurant is in de winter 6 dagen in de week open en in de zomer 7 dagen. Iedereen kan dus volop genieten van het park en lekker bij ons komen voor koffie, luch, diner of heerlijk op de borrel.

Wij hebben als extraatje ook in de zomer een uitgebreid strand en je kijkt heerlijk weg over het water. Misschien waag je, je wel in één van onze bootjes of waterfietsen om via het water het park te verkennen.

In de winter met de vorst zou je ook nog van het water kunnen genieten op schaatsen, dan is deze plek ook een officiële ijsbaan. Een ijsbaan in Zwolle in een stadspark bij een geweldig restaurant als dat niet genieten is.

Natuurlijk hebben we Zwolle ook nog veel meer te bieden dan alleen ons restaurant gedeelte ook voor feesten, huwelijken en andere gekegenheden bieden wij ruimte aan onze gasten.

Bekijk hier onze mogelijkheden